Jdi na obsah Jdi na menu

Imitace pohledového betonu

 

Pohledový beton

​fotoalbum mé práce zde..

Dekorativní technika napodobující vzhled pohledového betonu.

betonove-stavby.jpgBeton je dávno znám jako základní materiál pro výstavbu nosných, monolitických tuhých stavebních konstrukcí. Jedná se tedy o techniku, která má napodobovat stěnu ze surového litého betonu.

Použití:

Stěrka betonu lze nanášet na všechny druhy podkladů při správném dodržení přípravných prací. Ideální podklad jsou štukové, cementové a sádrové  omítky. Není problém u sádrokartonových příček a podhledech. img_7253.jpg


Vzhled betonu vytvoří luxusní, dynamický a moderní  interiér či exteriér vašeho domu. Velice se hodí do kuchyně, či obývacích pokojů.

 

imitace-pohledoveho-betonu-koupelna-chodska--20-.jpg  imitace-pohledoveho-betonu-koupelna-chodska--18-.jpg imitace-pohledoveho-betonu-v-koupelne-malesice--7-.jpg

  Hodí se všude tam, kde potřebujete vytvořit betonový vzhled, který je dnes velice žádaný.  


Postup:

Stěnu opět jako u všech dekorativních technik připravíme speciální penetrací a necháme ji dostatečně proschnout. Natáhneme první vrstvu nerezovým hladítkem, dbáme na to aby byla všude stejná vrstva stěrky. Druhý den stěrku přebrousíme a důkladně zbavíme podklad prachu vlhkým hadříkem, nebo vysátím. Připravíme si stěrku a natahujeme druhou vrstvu, do které lze vytvořit na přání zákazníka různé póry, nebo naopak stěrku natahovat a hladítkem leštit do co nejhladšího provedení.

 

Cena aplikace:

Imitaci pohledového betonu včetně materiálu provádíme od 1190,-Kč/m2

 

 

Náhledy fotografií ze složky Imitace Betonu